Apparaten en accessoires
Vieiras con salsa de curry y azafrán
Voorbereiding. 15min
Totaal 15min
2 raciones
Ingrediënten
-
20 g de mantequilla
-
100 g de cebolla en trozos
-
½ diente de ajo
-
1 trozo kion (1 cm)
-
1 cucharadita de harina
-
150 g de leche de coco
-
½ cucharadita de curry en polvo
-
1 pellizco de hebras de azafrán
-
2 pellizcos de sal
-
4 vieiras
-
aceite de oliva
-
1 pellizco de pimienta molida
-
1 chorrito de zumo de limón1 chorrito de zumo de lima
-
1 cucharadita de huevas de salmón
-
brotes germinados
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Natrium
1593.8 mg
Eiwitten
3.5 g
Calorieën
864 kJ /
206 kcal
Vetten
18.8 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
6.7 g
Koolhydraten
6.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Thermomix nº 136
35 recepten
Spanje
Spanje