Apparaten en accessoires
Beurre Blanc (Butter-Weißwein-Sauce) zu Fisch
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Schalotten50 g
-
Fenchel in Stücken50 g
-
Knollensellerie in Stücken50 g
-
Knoblauchzehe1
-
Butter in Stücken100 g
-
Pernod20 g
-
Weißwein100 g
-
Fischfond400 g
-
Crème fraîche100 g
-
Salz1 TL
-
weißer Pfeffer, gemahlen¼ TL
-
Speisestärke30 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
7 g
Calorieën
1879 kJ /
449 kcal
Vetten
30 g
Vezels
0.7 g
Koolhydraten
32 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Mmmhh, cremig!
42 recepten
Duitsland
Duitsland