Apparaten en accessoires
Lingote con frutos secos, pasas y guindas
Voorbereiding. 20min
Totaal 12u.
20 raciones
Ingrediënten
-
320 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
-
120 g de nata líquida
-
200 g de chocolate con leche en trozos
-
60 g de pasas sin semillas
-
60 g de guindas en almíbar (escurridas)
-
60 g de avellanas crudas con piel
-
60 g de almendras crudas con piel
-
25 g de galletas troceadas a mano
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Eiwitten
3.2 g
Calorieën
869 kJ /
208 kcal
Vetten
13.7 g
Vezels
3.2 g
Koolhydraten
18 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dulces navideños
12 recepten
Spanje
Spanje