Apparaten en accessoires
Pudim de bacalhau com molho de espinafres
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
6 unidades
Ingrediënten
Pudim
-
queijo parmesão40 g
-
azeite40 g
-
manteiga mais q.b. p/ untar20 g
-
cebola cortada em pedaços120 g
-
dentes de alho2
-
salsa10 g
-
bacalhau demolhado e desfiado bem escorrido500 g
-
sal½ c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
sumo de limão10 g
-
leite300 g
-
gemas de ovo6
-
Pão ralado q.b. p/ polvilhar
Molho
-
chalota25 g
-
dente de alho1
-
azeite30 g
-
espinafres frescos150 g
-
natas100 g
-
sal1 c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
noz-moscada1 pitada de
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 unidade
Natrium
1089.1 mg
Eiwitten
19.1 g
Calorieën
2036.6 kJ /
486.8 kcal
Vetten
38 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
12.1 g
Koolhydraten
17.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Agosto com a Bimby®
49 recepten
Portugal
Portugal