Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 - 120 g de carotte, coupée en tronçons
- 80 - 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 clou de girofle
- 2 gousses d'ail
- 250 g de lentilles vertes sèches
- 400 g de viande de porc à petit salé, coupée en tranches (épaisseur 1,5 cm - long. 6 cm)
- 3 - 4 brins de thym frais
- 2 - 3 branches de romarin frais
- 1 feuille de laurier
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 650 g d'eau froide
- 1 saucisse de Morteau
- moutarde, pour servir
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3572 kJ / 857 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 58 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
-
Autour des lentilles 15 recepten, Frankrijk
-
Basiques - Plats traditionnels 12 recepten, Frankrijk
-
Choix des portions - Best of 100 recepten, Frankrijk
-
Ma Cuisine 196 recepten, Zwitserland
-
Ma Cuisine 196 recepten, Spanje
-
Ma Cuisine 196 recepten, Benelux
-
Ma cuisine au quotidien 221 recepten, Canada
-
Ma cuisine au quotidien 196 recepten, Frankrijk
-
Ma cuisine au quotidien 239 recepten, Frankrijk
-
Ma cuisine au quotidien 221 recepten, Zwitserland
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r57859