Apparaten en accessoires
Sopa juliana con rape
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 raciones
Ingrediënten
-
2 dientes de ajo
-
30 g de aceite de oliva
-
800 g verduras variadas (zanahoria, col, acelga, nabo, cebolla, apio y puerro) en juliana
-
1200 g de agua
-
2 pastillas de caldo de pescado
-
1 pellizco de sal
-
1 pellizco de pimienta molida
-
600 g de lomos de rape sin piel ni hueso en dados de 2-3 cm
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Natrium
1019.7 mg
Eiwitten
26.7 g
Calorieën
909 kJ /
217 kcal
Vetten
8.8 g
Vezels
4.1 g
Verzadigd vet
1.3 g
Koolhydraten
8.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Come bien con pocos ingredientes
100 recepten
Spanje
Spanje