Apparaten en accessoires
Trauben-Käse-Salat
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
6 Portionen
Ingrediënten
-
Schalotte halbiert1
-
Balsamico, hell50 g
-
Öl70 g
-
Senf½ TL
-
Zucker2 TL
-
Pfeffer3 - 4 Prisen
-
Salz1 TL
-
Walnusshälften100 g
-
Emmentaler in Stücken (ca. 2 cm)300 g
-
Gouda in Stücken200 g
-
Trauben, hell, kernlos halbiert200 g
-
Trauben, rot, kernlos halbiert200 g
-
Frühlingszwiebeln in dünnen Ringen3
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
23 g
Calorieën
2491 kJ /
595 kcal
Vetten
47 g
Vezels
2.3 g
Koolhydraten
15 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 5/2020
43 recepten
Duitsland
Duitsland