Apparaten en accessoires
Gamberi al balsamico
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porzioni
Ingrediënten
-
200 g di cipolle a fette (0.5 mm)
-
40 g olio extravergine di oliva
-
250 g di gamberi crudi sgusciati privati del filo intestinale
-
150 g di fagioli cannellini in scatola sgocciolati e sciacquati
-
15 g di aceto balsamico
-
1 pizzico di sale
-
1 pizzico di pepe bianco macinato
-
glassa di aceto balsamico a piacere
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Eiwitten
11.5 g
Calorieën
816 kJ /
195 kcal
Vetten
10.6 g
Vezels
2.5 g
Koolhydraten
12.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Detto, fatto!
20 recepten
Italië
Italië