Compatibele versies
Petto di pollo alla pizzaiola con purè di patate e sedano rapa
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di patate a pasta farinosa, pelate e a pezzi (2 cm)
-
450
g di sedano rapa a pezzi (2 cm)
of 450 g di patate a pasta farinosa, pelate e a pezzi (2-3 cm) - 200 g di Edam (formaggio olandese) o altro formaggio a pasta semi-dura (es. Fontina, Emmental, Gruviera ecc.) a pezzi
- 800 g di filetto di petto di pollo, senza pelle
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di cipolla a metà
- 2 spicchi di aglio
- 600 g di polpa di pomodoro a pezzi
-
1
dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) sbriciolato
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale - 1 cucchiaino di zucchero
- 390 g di latte
- 60 g di burro
- ½ cucchiaino di origano secco
- 2 pizzichi di noce moscata grattugiata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2235 kJ / 534 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 1288 mg
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r575489