Compatibele versies
Menù: Salmone con salsa all'aneto, broccoli e riso; Dessert al cioccolato (Bimby Friend)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Riso, broccoli e salmone
- 1200 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di riso basmati
- 400 g di cimette di broccolo
- 4 filetti di salmone fresco, senza pelle (125 g cad.)
- ¼ cucchiaino di pepe nero macinato
Crema al cioccolato
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao), a pezzi
- 500 g di latte
- 40 g di zucchero
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 1 uovo
Salsa all'aneto
- 60 g di cipolla, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 10 g di burro
- 400 g di panna (35% di grassi)
-
2
cucchiaini colmi di dado per brodo vegetale
of 2 dadi per brodo vegetale (dose per 0,5 l), sbriciolati - 1 ½ cucchiaio di concentrato di pomodoro
-
2
rametti di aneto fresco, le foglioline lavate e tritate
of 1 cucchiaino di aneto secco - 1 cucchiaino amido di mais (maizena)
- 1 - 2 pizzichi di peperoncino rosso secco, a piacere (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4790 kJ / 1144 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 80 g
- Vetten
- 72 g
- Verzadigd vet
- 32 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 2289 mg
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r575488