Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 zucchini (medium), trimmed and cut into 24 long slices (approx. 3 mm thick), discarding seeded core (see Tips)
- 1 - 2 pinches salt, plus extra for sprinkling and seasoning
- 2 garlic cloves
- 100 g carrot, cut into pieces
- 180 g brown onion, cut into quarters
- 60 g celery, cut into pieces
- 50 g extra virgin olive oil
- 500 g beef mince
- 70 g tomato paste
- 1 - 2 pinches ground paprika
- 1 - 2 pinches chilli powder
- 2 tsp dried oregano
- 450 g tomato passata
- 1 - 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 110 g mozzarella, cut into pieces
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 12 fresh basil leaves
- 250 g ricotta (see Tips)
- 1 egg
- 1 - 2 pinches dried Italian herbs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1981 kJ / 471.7 kcal
- Eiwitten
- 35.3 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 30.4 g
- Verzadigd vet
- 13.2 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 1079.7 mg
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r575244