Apparaten en accessoires
Espaguetis "aglio e olio" (Chef)
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
4 raciones
Ingrediënten
-
6 - 8 ramitas de perejil fresco hojas y parte del tallo
-
3 dientes de ajo
-
1 guindilla roja de cualquier tipo sin pedúnculo ni semillas
-
50 g aceite de oliva virgen extra
-
800 g de agua
-
1 - 1 ½ cucharaditas de sal
-
400 g de espaguetis partidos por la mitad
-
aceite de oliva virgen extra
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Natrium
590.1 mg
Eiwitten
12.7 g
Calorieën
1933 kJ /
462 kcal
Vetten
14 g
Vezels
5.1 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
71.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Thermomix nº 136
35 recepten
Spanje
Spanje