Apparaten en accessoires
Arroz cremoso de cordero al ajillo
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
6 raciones
Ingrediënten
-
35 - 40 g de dientes de ajo
-
40 g de aceite de oliva
-
500 g de falda de cordero en trozos de 4-5 cm
-
1 pastilla de caldo de carne
-
1 cucharadita de perejil seco
-
¼ de cucharadita de colorante amarillo
-
100 g de vino blanco
-
300 g de arroz de grano redondo
-
200 - 250 g de calabacín en trozos de 2-4 cm
-
850 g de agua
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Natrium
57.8 mg
Eiwitten
14.9 g
Calorieën
1696 kJ /
405 kcal
Vetten
20.6 g
Vezels
1.5 g
Verzadigd vet
7.7 g
Koolhydraten
40.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Come bien con pocos ingredientes
100 recepten
Spanje
Spanje