Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Karkówka z cebulą i ziemniaki
- 2 łyżeczki soli
- 1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
- 2 łyżeczki papryki słodkiej, mielonej
- 1 łyżeczka czosnku, granulowanego
- 2 łyżeczki majeranku, suszonego
- ½ łyżeczki rozmarynu, suszonego
- 1000 - 1100 g karkówki wieprzowej, bez kości
- 350 - 400 g cebuli, pokrojonej w 5 mm plastry
- 1000 g wody
- 1 liść laurowy, suszony
- 2 ziarna ziela angielskiego
- 750 g ziemniaków, pokrojonych na kawałki
Sos grzybowy
-
1
łyżeczka koncentratu bulionu mięsnego, wykonanego w TM
of 1 kostka bulionu mięsnego (na 0,5 l), pokruszona - 250 g pieczarek
- 1 łyżka pudru z grzybów (patrz wskazówka)
- 10 g mąki pszennej
- ½ łyżeczki rozmarynu, suszonego
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- ¼ - ½ łyżeczki soli
- 50 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2758.3 kJ / 658.8 kcal
- Eiwitten
- 35.2 g
- Koolhydraten
- 33.3 g
- Vetten
- 45.2 g
- Verzadigd vet
- 16.3 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1236.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r571866