Apparaten en accessoires
Repollo salteado con chistorra y huevo duro
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
4 raciones
Ingrediënten
-
600 g de repollo (solo las hojas en trozos regulares de aprox. 5 cm)
-
50 g de aceite de oliva virgen extra
-
2 dientes de ajo
-
200 g de chistorra en trozos de 2 cm
-
½ cucharadita de sal
-
1 pellizco de pimienta molida
-
4 huevos duros
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Natrium
798.4 mg
Eiwitten
19.1 g
Calorieën
2090 kJ /
500 kcal
Vetten
44.1 g
Vezels
4.7 g
Verzadigd vet
13.8 g
Koolhydraten
6.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Come bien con pocos ingredientes
100 recepten
Spanje
Spanje