Apparaten en accessoires
Chleb pszenno-żytni razowy
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 40min
30 kromek
Ingrediënten
-
100 g ziaren żyta
-
4 łyżeczki suchych drożdży40 g świeżych drożdży pokruszonych
-
30 g miodu
-
300 g mleka
-
400 g mąki pszennej pełnoziarnistej
-
20 g oliwy z oliwek plus dodatkowa porcja do natłuszczenia formy
-
1 łyżeczka soli
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 kromkę
Natrium
83.7 mg
Eiwitten
2.6 g
Calorieën
332.2 kJ /
79.4 kcal
Vetten
1.3 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
0.4 g
Koolhydraten
14.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
KULINARNE ABC
203 recepten
Polen
Polen