Compatibele versies
Wolno gotowana łopatka wieprzowa (z osłoną noża miksującego)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g mięsa z łopatki wieprzowej, bez kości, w jednym kawałku, bez ścięgien i białych błonek (patrz wskazówka)
- 100 g cebuli, pokrojonej w ósemki
- 3 ząbki czosnku
- 100 g marchewki, pokrojonej w 1 cm plastry
- ½ papryczki chili, świeżej, bez gniazd nasiennych
- 4 ziarna pieprzu czarnego
-
1
łyżeczka koncentratu bulionu mięsnego, wykonanego w TM
of 1 kostka bulionu mięsnego (na 0,5 l), pokruszona - 2 liście laurowe, suszone
- 1 - 2 gałązki rozmarynu, świeżego
- 1 łyżeczka cząbru, suszonego (optioneel)
- 1000 g wody
- 20 g przecieru pomidorowego
- 30 g białego wina, wytrawnego
- 10 g masła
- ¼ - ½ łyżeczki soli
- ¾ łyżeczki cukru
- 30 g miodu
- 15 g sosu sojowego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1955.3 kJ / 467 kcal
- Eiwitten
- 25.8 g
- Koolhydraten
- 12.8 g
- Vetten
- 35.3 g
- Verzadigd vet
- 12.8 g
- Vezels
- 12.8 g
- Natrium
- 851.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r567264