Apparaten en accessoires
Garbanzos con compango en cocción lenta
Voorbereiding. 5min
Totaal 13u.
4 raciones
Ingrediënten
-
300 g de garbanzos secos (pedrosillano)
-
2000 g de agua
-
1 cucharadita de sal
-
1 chorizo asturiano
-
1 morcilla asturiana
-
100 g de lacón desalado
-
100 g de tocino entreverado curado
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Natrium
1308.8 mg
Eiwitten
30.8 g
Calorieën
2650 kJ /
634 kcal
Vetten
39.8 g
Vezels
11.2 g
Verzadigd vet
14.4 g
Koolhydraten
38.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Thermomix nº 135
35 recepten
Spanje
Spanje