Compatibele versies
Albóndigas de pollo y calabacín sobre juliana de verduras
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Juliana de verduras crujientes
- 150 g de zanahoria cortada en juliana
- 150 g de calabacín con piel cortado en juliana
- ½ cucharadita de sal
Salsa teriyaki
- 100 g de salsa de soja
- 30 g de vinagre de arroz
- 35 g de azúcar moreno
-
50
g de vino de Jerez seco
of 50 g de vino de arroz (sake) - 50 g de mirin
- 1 cucharadita de maicena
Albóndigas de pollo y calabacín
- 1 diente de ajo
- 5 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 50 g de pan del día anterior
- 1 trozo de jengibre fresco de aprox. 2 cm
- 150 g de calabacín con piel (sin pepitas y en trozos)
- 400 g de carne de pollo sin piel ni huesos, en trozos (semicongelada)
- 80 g de requesón fresco
- 1 huevo
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 20 g de harina de repostería para formar las albóndigas
- 300 g de aceite de oliva (para freír)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 317 kJ / 76 kcal
- Eiwitten
- 4.49 g
- Koolhydraten
- 4.35 g
- Vetten
- 4.47 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r56539