Minestra di porri e farro con pesto alle noci
TM5 TM31 TM6

Minestra di porri e farro con pesto alle noci

4.1 (96 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 15 foglie di salvia fresca piccole, lavate
  • 50 g di gherigli di noci
  • 80 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di porri a pezzi
  • 200 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
  • 700 g di acqua
  • 5 g di dado per brodo vegetale
  • 120 g di farro (cottura 10 minuti)

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1942.5 kJ / 464.3 kcal
Eiwitten
10.2 g
Koolhydraten
45.7 g
Vetten
28.3 g
Verzadigd vet
4.2 g
Vezels
5.3 g
Natrium
859.1 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r563707