Apparaten en accessoires
Empadão de borrego
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
6 doses
Ingrediënten
Recheio
-
salsa15 g
-
manteiga50 g
-
cebola cortada em lâminas400 g
-
tomilho só as folhas5 pés de
-
500 g carne de vaca picadacarne de borrego picada500 g
-
vinho tinto100 g
-
sal1 c. chá de
-
pimenta1 pitada de
Puré
-
batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos1000 g
-
sal1 c. chá de
-
leite300 g
-
manteiga mais q.b. p/ guarnecer30 g
-
noz-moscada1 pitada de
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Eiwitten
23 g
Calorieën
1794 kJ /
429 kcal
Vetten
19 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
33 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Fevereiro 2020
22 recepten
Portugal
Portugal