Apparaten en accessoires
Hähnchenfleisch und Frühlingszwiebeln anbraten und zerkleinern
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
2 Portionen
Ingrediënten
-
Öl30 g
-
Frühlingszwiebeln in Ringen (5 mm)40 g
-
300 g Hähnchen-Oberschenkel, ohne Knochen und Haut, in Würfeln (2 cm)Hähnchenbrustfilet, ohne Haut in Würfeln (2 cm)300 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Natrium
71 mg
Eiwitten
34 g
Calorieën
1318 kJ /
315 kcal
Vetten
19 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Anbraten
23 recepten
Duitsland
Duitsland