Apparaten en accessoires
Hähnchenfleischstreifen anbraten
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
2 Portionen
Ingrediënten
-
Öl20 g
-
20 g Zwiebel, in SpaltenKnoblauchzehe1
-
250 g Hähnchenbrustfilet, ohne Haut, in Streifen (1,5 x 3-4 cm), trocken getupftHähnchen-Oberschenkel, ohne Knochen und Haut in Streifen (1,5 x 3-4 cm), trocken getupft250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Natrium
245 mg
Eiwitten
18 g
Calorieën
1022 kJ /
244 kcal
Vetten
20 g
Vezels
0.1 g
Verzadigd vet
4 g
Koolhydraten
1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Anbraten
23 recepten
Duitsland
Duitsland