Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ciasto miodowe
- 150 g masła, pokrojonego na kawałki
- 20 g miodu, płynnego
- 400 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- 120 g cukru pudru
- 1 jajko
- 1 łyżeczka sody oczyszczonej
Biszkopt
- 6 jajek
- 200 g cukru
- 180 g mąki pszennej
- 1 łyżeczka proszku do pieczenia
Masa budyniowa i złożenie ciasta
- 750 g mleka, w temp. pokojowej
- 165 g cukru
- 25 g mąki pszennej
- 35 g skrobi ziemniaczanej
-
10
g cukru waniliowego, wykonanego w TM
of 20 g cukru wanilinowego - 300 g masła, pokrojonego na kawałki
- 1 słoik powideł śliwkowych (ok. 400 g)
Polewa
- 100 g masła, pokrojonego na kawałki
- 120 g cukru pudru
- 50 g kakao naturalnego, niesłodzonego
- 40 g mleka
-
wiórki kokosowe, ilość do dekoracji
of orzechy włoskie, łuskane, połówki, ilość do dekoracji
- Voeding
- per 1 kawałek
- Calorieën
- 1910 kJ / 456 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 137 mg
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r559848