Apparaten en accessoires
Saltear carne de porco em tiras
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
250 g
Ingrediënten
-
20 g óleo vegetalazeite20 g
-
20 g cebola, cortada em lâminasdente de alho1
-
carne de porco s/ nervos e s/ ossos cortada em tiras (1x3-4 cm aprox.), seca com papel de cozinha250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Natrium
56.4 mg
Eiwitten
17 g
Calorieën
1403.8 kJ /
335.5 kcal
Vetten
29.1 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
9 g
Koolhydraten
0.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Salteados de carne e marisco
11 recepten
Portugal
Portugal