Apparaten en accessoires
Cottura del riso a chicco lungo
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
7 porzioni
Ingrediënten
-
250 - 500 g di riso bianco a chicco lungo (vedere consigli)
-
500 - 900 g di acqua
-
½ - 1 cucchiaio olio extravergine di oliva
-
½ - 1 ½ cucchiaini di sale
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Natrium
5.7 mg
Eiwitten
4.9 g
Calorieën
1108 kJ /
261.9 kcal
Vetten
1.9 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
0.1 g
Koolhydraten
55.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Modalità Cuoci riso
8 recepten
Italië
Italië