Apparaten en accessoires
Panissa vercellese
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porzioni
Ingrediënten
-
1 scalogno a pezzi
-
50 g di burro a pezzi
-
80 g di salame d'la duia (sotto grasso)
-
320 g di riso Carnaroli
-
60 g di vino rosso Barbera
-
740 g di acqua calda (non bollente)
-
1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
-
250 g di fagioli borlotti in scatola sgocciolati
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Eiwitten
15.4 g
Calorieën
2221 kJ /
531 kcal
Vetten
17.9 g
Verzadigd vet
4.3 g
Koolhydraten
75.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Giro d'Italia
10 recepten
Italië
Italië