Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 190 g di farina integrale
- 115 g di burro freddo, a tocchetti
- 1 rametto di timo fresco, le fogliolline lavate
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di acqua fredda
Ripieno
-
600
g di polpa di zucca a dadini (2 cm)
of 600 g di zucca Butternut a dadini (2 cm) - 500 g di acqua bollente
- 30 - 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di cipolle rosse a fette sottili
-
75
g di formaggio fresco spalmabile
of 75 g di ricotta fresca - 1 pizzico di peperoncino rosso secco (optioneel)
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
Coleslaw autunnale
- 300 g di cavolo rosso a pezzi (4-5 cm)
- 50 g di carota a pezzi (3 cm)
- 100 g di sedano rapa a pezzi (3 cm)
- 200 g di mela rossa senza torsolo, in quarti
- 60 g di maionese
- 30 g di yogurt naturale non zuccherato
- 20 g di senape di Digione
- 1 pizzico di sale alle erbe
- 1 pizzico pepe nero macinato
- 1 cucchiaio di semi misti, tostati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3038 kJ / 730 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 47 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Natrium
- 803 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r555257