Apparaten en accessoires
Soufflè ai cardi al vapore
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 20min
6 porzioni
Ingrediënten
-
80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3cm)
-
1000 g di acqua
-
350 g di cardi puliti dai filamenti, a pezzi (5 cm)
-
burro q.b.
-
125 g di panna (30-40% di grassi)
-
2 uova (da 60 g)
-
10 g di sale
-
1 pizzico di noce moscata in polvere
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Eiwitten
7.8 g
Calorieën
648 kJ /
155 kcal
Vetten
12.8 g
Vezels
0.9 g
Koolhydraten
1.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Il carrello di novembre
27 recepten
Italië
Italië