Apparaten en accessoires
Verdure in umido
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 porzioni
Ingrediënten
-
50 g di pancetta a cubetti
-
150 g di cipolla a fette
-
50 g olio extravergine di oliva
-
250 g di polpa di pomodoro
-
200 g di melanzane a dadini (2-3 cm)
-
150 g di peperoni gialli puliti e a pezzi (4 cm)
-
150 g di peperoni rossi puliti e a pezzi (4 cm)
-
1 cucchiaino di sale
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Eiwitten
5 g
Calorieën
904 kJ /
216 kcal
Vetten
167 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
10 g
Koolhydraten
10.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Detto, fatto!
20 recepten
Italië
Italië