Apparaten en accessoires
Purée warzywne
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 porcje
Ingrediënten
-
400 g warzyw (np. dyni, marchewki, selera, słodkich ziemniaków, groszku, kalafiora lub brokułu), pokrojonych na kawałki
-
600 g ziemniaków, mączystych obranych, pokrojonych w plastry (0,5 cm)
-
1 - 1 ¼ łyżeczki soli
-
250 g mleka
-
30 g masła
-
1 szczypta gałki muszkatołowej, mielonej (optioneel)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porcję
Natrium
737.8 mg
Eiwitten
8.4 g
Calorieën
1169 kJ /
279.4 kcal
Vetten
8.8 g
Vezels
7.3 g
Verzadigd vet
5.2 g
Koolhydraten
42.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
KULINARNE ABC
203 recepten
Polen
Polen