Apparaten en accessoires
Vin chaud
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
4 portions
Ingrediënten
-
100 g de sucre de canne
-
1 orange bio coupée en deux
-
1 gousse de vanille coupée en deux, de biais
-
1 bâton de cannelle (4 cm de long)
-
750 g de vin rouge, sec
-
40 g de rhum
-
2 clous de girofle
-
2 étoiles de badiane (anis étoilé)
-
1 orange bio coupée en 6 rondelles
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
0.9 g
Calorieën
1141.8 kJ /
272.2 kcal
Vetten
0 g
Koolhydraten
32.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Simplement. Fait. Maison.
204 recepten
Zwitserland
Zwitserland