Apparaten en accessoires
Pere a Cottura Lenta con salsa al cioccolato
Voorbereiding. 10min
Totaal 4u. 30min
4 porzioni
Ingrediënten
-
4 pere Williams (700 g circa) intere, sbucciate
-
700 g di acqua
-
300 g di Rum al cocco
-
20 g di cocco disidratato grattugiato
-
100 g cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
-
100 g di latte intero
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Natrium
24.5 mg
Eiwitten
3.1 g
Calorieën
1815 kJ /
433.8 kcal
Vetten
10.7 g
Vezels
6.7 g
Verzadigd vet
6.3 g
Koolhydraten
42.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cottura Lenta
33 recepten
Italië
Italië