Apparaten en accessoires
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w paski)
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
2 porcje
Ingrediënten
-
20 g oliwy z oliwek20 g oleju
-
20 g cebuli1 ząbek czosnku
-
250 g fileta z piersi kurczaka, bez skóry, pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym250 g mięsa z udek kurczaka, bez skóry, bez kości pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porcję
Natrium
120.3 mg
Eiwitten
24.1 g
Calorieën
1006.8 kJ /
240.7 kcal
Vetten
15.3 g
Vezels
0.1 g
Verzadigd vet
2.1 g
Koolhydraten
0.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
PROSTE POMYSŁY
214 recepten
Polen
Polen
WIĘCEJ SMAKU
11 recepten
Polen
Polen