Apparaten en accessoires
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w kostkę)
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
275 g
Ingrediënten
-
20 g oliwy z oliwek20 g oleju
-
20 g cebuli1 ząbek czosnku
-
250 g fileta z piersi kurczaka, bez skóry, pokrojonego w 3 cm kostkę, osuszonego ręcznikiem papierowym250 g mięsa z udek kurczaka, bez skóry, bez kości pokrojonego w 3 cm kostkę, osuszonego ręcznikiem papierowym
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 275 g
Natrium
240.5 mg
Eiwitten
48.2 g
Calorieën
1991 kJ /
475.9 kcal
Vetten
30.5 g
Vezels
0.1 g
Verzadigd vet
5.6 g
Koolhydraten
1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
WIĘCEJ SMAKU
11 recepten
Polen
Polen