Apparaten en accessoires
Rumienienie wołowiny (medium rare)
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
1 Cały przepis
Ingrediënten
-
20 g oliwy z oliwek20 g oleju
-
20 g cebuli, pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)1 ząbek czosnku
-
250 g mięsa wołowego bez ścięgien i kości, pokrojonego w 3 cm kostkę, osuszonego ręcznikiem papierowym
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Cały przepis
Natrium
120 mg
Eiwitten
53 g
Calorieën
2118 kJ /
507 kcal
Vetten
31 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
7 g
Koolhydraten
3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
WIĘCEJ SMAKU
11 recepten
Polen
Polen