Apparaten en accessoires
Ragù di calamari a Cottura Lenta
Voorbereiding. 10min
Totaal 5u. 30min
4 porzioni
Ingrediënten
-
700 g di calamari ad anelli freschi
-
800 g di acqua
-
1 spicchio di aglio
-
1 peperoncino secco piccante
-
50 g olio extravergine di oliva
-
200 g di passata di pomodoro
-
300 g di pomodori ciliegino a metà
-
5 g di sale
-
30 g di brandy
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Natrium
94 mg
Eiwitten
28.6 g
Calorieën
1325.5 kJ /
316.8 kcal
Vetten
15.1 g
Vezels
0.9 g
Verzadigd vet
2.4 g
Koolhydraten
10.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cottura Lenta
33 recepten
Italië
Italië