Apparaten en accessoires
Pavo al ajillo con edamame
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 raciones
Ingrediënten
-
650 g de carne de pavo, sin huesos ni piel (ragout) en tacos de aprox. 3-4 cm
-
5 dientes de ajo
-
3 - 4 ramas perejil fresco (hojas y parte del tallo)
-
150 g de cebolla en trozos
-
40 g de aceite de oliva
-
2 pellizcos de sal
-
2 pellizcos de pimienta negra molida
-
50 g de vino Pedro Ximénez
-
100 g de agua
-
250 g de edamame (vainas congeladas)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Natrium
501.7 mg
Eiwitten
43.2 g
Calorieën
1451 kJ /
347 kcal
Vetten
15.4 g
Vezels
3.9 g
Verzadigd vet
2.6 g
Koolhydraten
10.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Thermomix nº 133
35 recepten
Spanje
Spanje