Apparaten en accessoires
Pulpo con fabes y chorizo al vacío
Voorbereiding. 30min
Totaal 4u. 45min
6 raciones
Ingrediënten
-
40 g de chorizo semicurado en rodajas
-
1400 g de agua
-
30 g de zumo de limón
-
800 g de pulpo congelado crudo (previamente descongelado) en 6 tentáculos
-
1 pellizco de pimentón
-
400 g de fabes cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
-
2 cucharaditas de aceite de oliva
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Natrium
610.9 mg
Eiwitten
26 g
Calorieën
757 kJ /
181 kcal
Vetten
6.3 g
Vezels
4.3 g
Verzadigd vet
1.4 g
Koolhydraten
5.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Érase una vez...
40 recepten
Spanje
Spanje