Compatibele versies
Zapiekanka makaronowa z pieczarkami, papryką i kiełbasą
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g sera gouda, pokrojonego na kawałki
- 80 g cebuli, przekrojonej na pół
- 2 - 3 ząbki czosnku
- 15 g oleju rzepakowego
- 200 g kiełbasy wieprzowej, wędzonej, np. podwawelskiej, pokrojonej w 2-3 mm plastry
- 250 - 300 g pieczarek, pokrojonych w ćwiartki
- 450 - 500 g przecieru pomidorowego, typu passata
- 200 g wody
- 1 łyżeczka soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 1 łyżeczka oregano, suszonego
- 1 łyżeczka papryki słodkiej, mielonej
- 1 łyżeczka czosnku, mielonego
- ½ łyżeczki chili, mielonego
- 300 g makaronu, suchego, typu penne
- ½ czerwonej papryki, bez gniazd nasiennych, pokrojonej w paski 4 cm x 0,5 cm
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2737.9 kJ / 654.4 kcal
- Eiwitten
- 28.1 g
- Koolhydraten
- 74.8 g
- Vetten
- 27.9 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 1286.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r537062