羊肉煲

3.7 59 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 45min
4 人份

Ingrediënten

  • 花椒
    1 茶匙
  • 八角
    2 颗
  • 桂皮
    1 片
  • 香叶
    1 片
  • 陈皮
    2 小片
  • 羊肉 选带皮羊腿肉,切约5厘米块,提前热水汆烫
    800 克
  • 20 克
  • 大葱 切段
    30 克
  • 料酒
    50 克
  • 800 克
  • 老抽
    25 克
  • 生抽
    50 克
  • 冰糖
    30 克
  • 白萝卜 去皮,切约2厘米小块
    400 克
  • 新鲜香菜 装饰用
    3 - 5 支
  • 青蒜 切小段,装饰用
    1 支

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 202 mg
Eiwitten 44.5 g
Calorieën 1585.8 kJ / 379 kcal
Vetten 8.7 g
Vezels 6.1 g
Verzadigd vet 0.1 g
Koolhydraten 34.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...