Apparaten en accessoires
Bavaroise de morango
Voorbereiding. 15min
Totaal 8u. 5min
10 doses
Ingrediënten
Bavaroise
-
folhas de gelatina neutra10
-
Água fria q.b. p/ hidratar
-
açúcar250 g
-
morangos cortados em pedaços500 g
-
natas c/ 35% de gordura bem frias500 g
Molho
-
morangos cortados em pedaços, mais q.b. cortados em fatias p/ guarnecer400 g
-
açúcar40 g
-
manjericão5 folhas de
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Natrium
24.1 mg
Eiwitten
3.4 g
Calorieën
1340.1 kJ /
320.3 kcal
Vetten
18.8 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
11.5 g
Koolhydraten
37.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Receitas XL
11 recepten
Portugal
Portugal