Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 190 g wholemeal flour, plus extra for dusting
- 115 g unsalted butter, cold, diced
- 1 tsp fresh thyme leaves
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 50 g water, ice cold
Filling
-
600
g pumpkin, peeled, diced (2 cm)
of butternut squash, peeled, diced (2 cm) - 500 g boiling water
- 1 Tbsp olive oil, plus extra for brushing
- 2 red onions, large (approx. 220 g), sliced
-
75
g cream cheese
of ricotta cheese - 1 pinch chilli flakes (optioneel)
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
Coleslaw
- 300 g red cabbage, cored, cut in pieces (4 cm)
- 50 g carrots, cut in pieces (3 cm)
- 100 g celeriac, cut in pieces (3 cm)
- 200 g red apples (approx. 2), cored and quartered
- 60 g mayonnaise
- 30 g plain yoghurt
- 20 g Dijon mustard
- mixed seeds, toasted, for sprinkling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3038 kJ / 730 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 47 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Natrium
- 803 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r514386