Apparaten en accessoires
Chips con puerro y gambas
Voorbereiding. 20min
Totaal 25min
12 unidades
Ingrediënten
-
24 gambas frescas enteras sin pelar (aprox. 200 g)
-
50 g de aceite de oliva
-
1 diente de ajo
-
½ - 1 pimienta de Cayena seca entera
-
15 g de brandy
-
2 pellizcos de sal
-
250 g de puerros en cuartos longitudinales y luego en rodajas de 0,5 cm
-
1 pellizco de pimienta molida
-
30 g de nata (30-40% de grasa)
-
12 patatas fritas12 chips de pan de gamba
-
½ cucharadita de cebollino fresco picado
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 unidad
Natrium
227.5 mg
Eiwitten
3.8 g
Calorieën
415 kJ /
99 kcal
Vetten
7.6 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
1.7 g
Koolhydraten
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Thermomix nº 132
35 recepten
Spanje
Spanje