Apparaten en accessoires
Kartoffel-Spinat-Salat mit getrockneten Tomaten
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
6 Portionen
Ingrediënten
-
Drillinge geviertelt1000 g
-
Salz2 TL
-
Wasser1200 g
-
Pinienkerne50 g
-
100 g BabyspinatSpinatblätter, frisch grob zerzupft,150 g
-
rote Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
getrocknete Tomaten in Öl, abgetropft50 g
-
Olivenöl50 g
-
Balsamico, hell20 g
-
Pfeffer½ TL
-
Feta zerbröselt200 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
11 g
Calorieën
1663 kJ /
398 kcal
Vetten
30 g
Vezels
4.6 g
Koolhydraten
30 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Die perfekte Welle
18 recepten
Duitsland
Duitsland