Apparaten en accessoires
Dip de alcaparras e azeite
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
200 g
Ingrediënten
-
queijo parmesão50 g
-
dentes de alho2
-
alcaparras20 g
-
orégãos1 c. chá de
-
rosmaninho1 c. chá de
-
tomilho2 c. chá de
-
sal1 pitada de
-
piripíri5 gotas de
-
azeite120 g
-
Pão cortado em fatias q.b. p/ servir
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Eiwitten
10 g
Calorieën
2723 kJ /
652 kcal
Vetten
67 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Novembro 2019
27 recepten
Portugal
Portugal