Apparaten en accessoires
Mandorlaccio
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
12 fette
Ingrediënten
-
160 g zucchero
-
5 albumi
-
40 g di miele di acacia
-
280 g di mandorle pelate
-
1 arancia la scorza (senza la parte bianca)
-
5 tuorli
-
40 g di burro morbido
-
150 g di mandorle caramellate
-
150 g di cioccolato bianco a pezzi
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 fetta
Natrium
64.3 mg
Eiwitten
6.2 g
Calorieën
1648.8 kJ /
393.8 kcal
Vetten
27 g
Vezels
2.8 g
Verzadigd vet
3.8 g
Koolhydraten
30.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Voi...Noi...Bimby® - Novembre 2019
30 recepten
Italië
Italië