Apparaten en accessoires
Gnocchi de ricota e espinafres com molho de manteiga
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 20min
8 doses
Ingrediënten
Gnocchi
-
queijo parmesão150 g
-
água mais q.b. p/ cozer20 g
-
espinafres baby300 g
-
sal1 ½ c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
noz-moscada1 pitada de
-
queijo ricota escorrido500 g
-
limão só a raspa1
-
ovo1
-
farinha tipo 65150 g
Molho
-
manteiga75 g
-
azeite25 g
-
manjericão5 folhas de
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 dose
Natrium
786.4 mg
Eiwitten
18.1 g
Calorieën
1524.2 kJ /
364.3 kcal
Vetten
24.7 g
Vezels
1.5 g
Verzadigd vet
13.8 g
Koolhydraten
18.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Outubro 2019
26 recepten
Portugal
Portugal