Apparaten en accessoires
Leichter Zupfkuchen aus den Varoma® Förmchen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 15min
6 Portionen
Ingrediënten
-
Halbfett-Margarine10 g
-
Erythrit40 g
-
Mehl90 g
-
Kakao10 g
-
Ei1
-
Salz1 Prise
-
Magerquark120 g
-
Schmand70 g
-
Erythrit mit Vanille, selbst gemacht (siehe Tipp)15 g
-
Speisestärke1 TL
-
Sauerkirschen abgetropft120 g
-
Wasser500 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
6 g
Calorieën
565 kJ /
135 kcal
Vetten
5 g
Vezels
1.3 g
Koolhydraten
17 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fit mit Intervallfasten
40 recepten
Duitsland
Duitsland