Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Naleśniki kukurydziane
- 120 g mąki kukurydzianej
- 370 g zimnej wody
- 80 g mąki ziemniaczanej
- 4 jajka
- 50 g oleju rzepakowego
- ¾ łyżeczki soli
- ¾ łyżeczki papryki wędzonej, mielonej (optioneel)
Twarożek pomidorowy
- 6 - 8 liści bazylii, świeżych
- 1 ząbek czosnku
- 250 g twarogu, chudego, pokrojonego na kawałki
- 150 g pomidorów, sparzonych, bez skóry, pokrojonych na kawałki
- ½ łyżeczki soli
- ¾ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- olej, ilość do smażenia
- 3 - 4 rzodkiewki, pokrojone w plastry, do nadziania naleśników
- 1 kalarepa, pokrojona w 0,5 cm paski, do nadziania naleśników
-
rukola, ilość do nadziania naleśników
of roszponka, ilość do nadziania naleśników
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 722 kJ / 172.6 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 18.9 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 427.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r506367